برای تمام ما تجربه تحصیل در سیستم آموزشی سختگیر چندان خوشآیند نبوده است. هرچه بیشتر به دنیای جدید آموزش پا میگذاریم بیشتر مجذوب درس خواندن میشویم و باید اعتراف کنیم که درس خواندن بدون لذت و شوق فرقی با شکنجه هرروزه ندارد. مگنت فعالیت خود را در سال ۱۴۰۰، در بستر هاب بهشتی و با هدف ترکیب آموزش و سرگرمی و یا به اصلاح Edutainment شروع کرد.
مگنت در حقیقت در زمینه جذب استارتاپهای فعال در حوزه سرگرم آموزی فعالیت دارد و با برگزاری دورههای شتابدهی رسالت خود را کامل میکند.
مگنت چه خدماتی را ارائه میدهد؟
مگنت به عنوان یکی از مجموعه استودیوهای هاب، برروی استارتاپهای فعال در حوزه آموزش و سرگرمی (Edutainment) تا سقف ده میلیارد ریال سرمایه گذاری میکند. به طورکلی مگنت به استارتاپها کمک میکند تا بتوانند ایده و استارتاپ خود را در اکوسیستم استارتاپی رشد دهند. در این قسمت میخواهیم خدماتی که مگنت ارائه میدهد را بازگو کنیم.
۱٫فضای کار اشتراکی
بیش از ۱۳۰۰ متر به همراه فضای سبز با امکاناتی همچون اینترنت، کافه ، اتاق بازی ، اتاق استراحت ، سالن غذاخوری و امکانات سختافزاری مرتبط با موضوع فعالیت تیمها. بنابراین اگر شما به دنبال یک فضای مناسب برای استارتاپ خود هستید فضای اشتراکی مجموعه هاب گزینه مناسبی برای استقرار تیم شما خواهد بود.
۲٫منتورشیپ
بسیاری از تیمها و استارتاپها برای اینکه بتوانند مسائل و مشکلات خود را حل کنند و به اهداف خود برسند، باید از یک منتور کمک بگیرند. مگنت کارگاهها و دورههای مختلفی با حضور منتورهای متخصص، فعال و با تجربه در حوزههای مختلف برگزار میکند.
۳٫سرمایه گذاری
مگنت برروی استارتاپها از مرحله ایده،Seed و A تا سقف ده میلیارد ریال سرمایه گذاری میکند. بنابراین استارتاپها میتوانند برای رشد کسب و کار سرمایه جذب کنند.
۴٫تیم سازی و جذب استعداد
داشتن یک تیم حرفهای و کاربلد لازمه هر کسب و کار به شما میرود. یکی از خدمات مگنت، کمک به تیم سازی و جذب استعدادهای برتر در فعالیتهای مختلف است.
۵٫شبکه متخصصین
شبکه سازی و ارتباط موثر با افراد متخصص و با تجربه برای پیشبرد اهداف بسیار کارآمد است. مگنت در شبکه سازی و ایجاد ارتباط موثر با متخصصین و افراد با تجربه در حوزه فعالیت شما کمک میکند.
۶٫برگزاری رویداد
برگزاری رویداد و معرفی استارتاپ به جامعه هدف یکی از موثرترین روشهای برندینگ و مارکتینگ است. در صورتی که شما بخواهید استارتاپ و محصول خود را معرفی کنید، این امکان برای شما وجود دارد که مگنت شما را در برگزاری رویداد به صورت آنلاین و حضوری همراهی کند.
روند برگزاری دوره شتابدهی مگنت
دوره شتابدهی مگنت شامل سه مرحله است و هر تیم استارتاپی برای جذب سرمایه باید این مراحل را طی کند. در ادامه هرکدام از این مراحل خدمت شما ارائه خواهیم داد.
۱٫ثبت نام در دوره شتابدهی مگنت
روند به این شکل است که استارتاپها پس از ثبت نام در سایت مگنت برای دوره شتابدهی، اطلاعات خود را وارد و تکمیل میکنند و بعد از جلسه آنلاین و تصمیم گیری نهایی، در صورت مثبت بودن نظر تیم مگنت وارد دوره میشوند.
۲٫مرحله اول دوره، پرورش ایده و استارتاپ
بعد از ثبت نام تیم وارد مرحله اول دوره شتابدهی میشوند. مرحله اول به این صورت است که تیمها وارد مرحله پیششتابدهی میشوند و هرکدام به صورت اختصاصی با یک منتور جلسه برگزاری میکنند و از این طریق، راهنماییهای لازم برای رشد ایده را دریافت میکنند. مدت زمان این دوره دو ماه است و تیمهای استارتاپی برای جلسه جذب سرمایه آماده میشوند.بیشترین تمرکز در این مرحله پرورش ایده و همچنین آماده سازی فایل پیچ دک مناسب برای جلسه کمیته سرمایهگذاری و جذب سرمایه است.
۳٫جلسه کمیته سرمایه گذاری، ارائه پیچ دک
بعد از برگزاری دوره اول شتابدهی، تیمهایی که آماده سرمایه گذاری هستند، برای جلسه کمیته سرمایه گذاری انتخاب میشوند. مگنت به تیمهای استارتاپی کمک میکند بتوانند در این مرحله نظر کمیته سرمایه گذاری برای جذب سرمایه را جلب کنند.
۴٫سرمایه گذاری
پس از جلسه کمیته سرمایه گذاری و ارائه ایده، استارتاپها مورد بررسی کمیته سرمایه گذاری هاب قرار میگیرند و در صورت انتخاب شدن به صورت مکتوب به آنها خبر داده میشود و در نهایت بین هاب و استارتاپ قرارداد جذب سرمایه صورت خواهد گرفت. با کمیته وارد مذاکرات جهت عقد قرارداد و مسائل حقوقی میشوند.
استارتاپ های مجموعه مگنت و خلاصه فعالیت آنها
۱٫بوکت
استارتاپ بوکت یک پلتفرم دسترسی سریع و آسان به کتابهای دانشگاهی است که در همکاری با انتشارات دانشگاه های مختلف کشور توانسته در زمان نسبتا کوتاهی کتابهای بسیاری را با حفظ حق نشر مولف به صورت الکترونیکی در اختیار دانشجویان و اساتید قرار دهد. نکته جذاب درباره این استارتآپ این است که، در صورتی شما نیاز به نسخه چاپی کتاب مورد نظر خود داشتید میتوانید از بوکت درخواست کنید که کتاب را به شما برای زمانی مشخص کرایه دهد و یا خریداری کنید. این امکان برای نسخه الکترونیک کتاب ها هم وجود دارد.
۲٫اسکیلاس
استارتاپ اسکیلاس هدفی مشخص دارد که به صورت دقیق این است که درک مطلب و فهمیدن موضوعات را به کودکان از سنین پایین آموزش دهد که در آینده با فهمیدن مطالب نیازی حفظ کردن آنها پیدا نکنند. اسکیلاس یک بازی سرگرم کننده است که قوای درک مطلب کودکان را تقویت میکند. این اپلیکیشن بر اساس آموزش های پرلز طراحی شده. کودکان با مفاهیم ریاضی، علوم، ادبیات و زبان فارسی و نقشه خوانی آشنا میشوند و در حین بازی، این مفاهیم مهم را یاد میگیرند.
۳٫هایتکس
ایده اولیه این استارتاپ زمان کرونا اوج گرفت. چراکه به علت شیوع بیماری کرونا حضور و برگزاری نمایشگاهها امری دشوار بود و باعث شد بسیاری از نمایشگاهها برگزار نشوند یا غرفهها به افراد کمتری برسد. هایتکس با ارائه یک پلتفرم انلاین، امکان برگزاری نمایشگاههای آنلاین سه بعدی را فراهم آورد. از جمله امکانات این پلتفرم میتوان به غرفه سازی، ارائه ویدیوهای معرفی محصول و خدمات، ارائه کاتالوگ ها و بروشور، ارتباط با غرفه گذار، اشاره کرد. این استارت آپ HI-TECH با تیم توانمند خود توانسته امکان برگزاری هر نوع نمایشگاه با طراحی های متفاوت را فراهم بیاورد.
۴٫درس پلی
این استارتاپ توانسته یکی از استرسآورترین برهه زندگی دانش آموزان را به تجربه ای آسان و شیرینتر بدل کند. درس پلی یک نرم افزار بسیار کاربردیست که دانش آموزان با ورود به این بازی امتیاز بندی میشوند و پیشرفت میکنند. تمام این موارد در درس پلی در قالب سوالات تستی و آموزشهای کنکوری اتفاق میافتد.
۵.الفانت
الفانت یک پلتفرم آموزشی مبتنی بر گیمیفیکیشن است. یکی از مسائل مهم که در سازمانها وجود دارد عدم آموزش صحیح نیروی انسانی است. برای این کار بهتر است که از روشهای نوین آموزشی برای نگهداشت نیروی انسانی استفاده کرد. الفانت یک پلتفرم آموزشی مبتنی بر گیمیفیکیشن است که از طریق آن ما میتوانیم نیروی انسانی کارآمدی را برای سازمان خود آموزش دهیم.
۶.یونی بوک
با توجه به بالا بودن قیمت کتابهای نو، بسیاری از افراد به دنبال خرید کتابهای دست دوم میروند. این مسئله برای دانشجویان از اهمیت بالایی برخوردار است. یونی بوک یک پلتفرم است که شما میتوانید از طریق آن کتابهای دست دوم خود را بفروشید و یا از آن خرید کنید.
۷٫فینکا
با پیشرفت علم و تکنولوژی، یادگیری و مهارت در برنامه نویسی بسیار اهمیت پیدا کرده است. ممکن است بسیاری از کودکان و نوجوانان از سنین پایین علاقمند باشند که از برنامه نویسی را یاد بگیرند. اما برنامه نویسی ممکن است برای کودکان با استفاده از آموزشها معمول سخت باشد. فینکا یک پلتفرم آموزشی است که کودکان میتوانند با استفاده از گیمیفیکیشن مهارتهای لازم را برای برنامه نویسی فرا بگیرند.
۶٫تیله
یوگا یک ورزش بسیار مفید برای سلامت جسمی و روحی افراد است. انجام یوگا برای کودکان میتواند اثرات مثبت بر فعالیتهای جسمی و روحی آنها داشته باشد. تیله یک پلتفرم آموزش یوگا با استفاده از هوش مصنوعی است که کودکان میتوانند حرکات ورزشی خود را از طریق این اپلیکیشن انجام دهند. مزیت این نرم افزار این است که شما با استفاده از هوش مصنوعی کودکان میتوانند حرکات را به صورت صحیح اجرا کنند تا آسیب و صدمه نبینند.
ثبت نام در دوره شتابدهی مگنت
این سوال ممکن است در انتهای این مقاله برای شما ایجاد شود که در صورت داشتن ایده و استارتاپ چگونه میتوانم در این دوره شرکت کنم؟
برای ثبت نام شما میتوانید در سایت مگنت به آدرس magnet.mcihub.ir ثبت نام کنید. کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت. همچنین شما میتوانید با دنبال کردن صفحه مگنت در اینستاگرام به آدرس magnet.accelerator از آخرین اخبار و دورههای مگنت با خبر شوید.